Wat is de beste infraroodcabine / infrarood sauna van de Benelux?

De aankoop van een infrarood sauna / infraroodcabine is een aankoop welke u niet elke dag hoeft te doen. Een infraroodcabine koopt u doorgaans voor het leven. Maar welke is de beste infrarood sauna? SuperSauna heeft samen het kieskeurig het antwoord voor u. Uit onderzoek onder onze klanten kwamen deze 2 persoons infrarood sauna's als beste uit de test.

De infrarood sauna Infraplus 2 Trendy heeft maarliefst 7 stralers, dit terwijl de meeste van zijn soortgenoten slecht 5 infrarood stralers hebben. Daarnaast is het model zeer ruimtelijk door de glazen voorkant. Ook is de montage zeer gemakkelijk en door een leek binnen ongeveer 60 minuten uit te voeren. Het verbruikt de infraroodcabine is slechts 2200 watt waardoor deze op een normaal stopcontact kan worden aangesloten.

De Infraplus 3 Classic is een ruime betaalbare drie persoons infrarood sauna waar u lekker relaxt met de benen gestrekt op bank in kunt gaan liggen. Of gezellig met drie personen tegelijk gebruik van kunt maken. Deze infraroodcabine kan geleverd worden in twee verschillende houtsoorten namelijk Canadees Red Cedar of Hemlock hout. De ir-cabine heeft maarliefst 8 infrarood stralers.

Infrarood sauna prijzen / infraroodcabine kopen?
Beste keuze infrarood cabine

INTERESSANTE LINKS:

Voordelen van de infraroodsauna.
De infraroodcabine en fibromyalgie.
Klik hier voor het gebruik van een infraroodcabine en de gebruikersinstructies.
Klik hier voor actuele aanbiedingen van infrarood cabines..
Klik hier voor meer informatie over de verschillende soorten infrarood stralers (IR-stralers).
Klik hier voor meer fotos van infraroodcabines.

 

Lees meer artikelen over infrarood cabines...

door: Peter Bouwmans