HOOG LAAG BED CAREFIT COMFORT 90

  • Afmeting 105,2 x 214,9 cm
  • Matrasmaat 90 x 200 cm
  • Stabiel (ook op hoogte)
  • Verkrijgbaar in diverse decorkleuren!
  • Geleverd inclusief houten zijhekken & bedpapegaai
  • Elektrische hoogteverstelling van 38,5-81,0 cm
  • Elektrische verstelbare rugleuning tot 70° en knieknik verstelling tot 30°
  • Trendelenburg & anti-trendelenburgfunctie optioneel
  • Nooddaalfunctie bij stroomstoring

GRATIS LEVERING EN MONTAGE IN NEDERLAND EN BELGIË!

€ 1.770,00 incl. btw en levering
Op voorraad

Nu bestellen, later betalen

Kosteloos annuleren*

Hoog Laag Bed CareFit Comfort


EEN HOOG LAAG BED VAN CARELIFE, een levensloopbestendige keuze!

Het hoog laag bed CareFit Comfort bied een hoog comfort en functionaliteit tegen een zeer scherpe prijs. Het hoog laag bed wordt standaard geleverd inclusief houten zijhekken en een bedpapegaai met triangelgreep en is in diverse kleuren te leveren. Het hoog laag bed CareFit Comfort wordt geleverd met vier wielen, welke apart rembaar zijn.

Het hoog laag bed CareFit Comfort is elektrisch verstelbaar. Hierbij kan de hoogte worden versteld tussen 38,5 en 81,0 cm (exclusief matras). Het hoofdeinde kan in een maximale hoek van 70° worden geplaatst. De knieknik kan in een maximale hoek van 30° worden geplaatst. Optioneel zijn óók de trendelenburg en anti-trendelenburg standen mogelijk.
Het hoog laag bed CareFit Comfort werkt op 24 volt voeding voor meer veiligheid. Tevens is het bed uitgerust met een nooddaalfunctie via een 9 volt batterij, welke gebruikt kan worden in geval van een stroomstoring.

Het metalen frame (poedercoat gelakt in RAL 9023) is eenvoudig te reinigen. Het metalen ligvlak bestaat uit vier delen en wordt geleverd met matrasbeugels aan het hoofd- en voeteneinde.
Het hoog laag bed CareFit Comfort voldoet aan alle gestelde normen (IEC 60601-2-52).

Over CareLife
CareLife is dé specialist op het gebied van hoog/laag bedden. Wij bieden een zeer breed assortiment hoog/laag bedden tegen een betaalbare prijs. Door onze jarenlange ervaring als professionele zorg leverancier kunt u ervan op aan dat wij uw bestelling zorgvuldig en professioneel zullen uitvoeren. Ook na aankoop kunt u middels onze eigen service- en reparatiedienst op ons rekenen!

Levering
Het hoog laag bed wordt door onze eigen professionele bezorgdienst zonder meerprijs geleverd en gemonteerd in Nederland én België (andere landen in overleg). Uiteraard nemen wij alle verpakkingsmaterialen weer mee terug en zorgen wij ervoor dat uw slaapkamer weer opgeruimd wordt achtergelaten.

Betalingscondities
U doet bij CareLife.nl géén aanbetaling! U betaalt het hooglaag bed pas bij aflevering. U kunt uw betaling contant, via PIN/Bancontact of per overschrijving voldoen.

Meer informatie
Matras maat 90 bij 200 cm
Kleuren Beuken, Walnoot, Ahorn of Noten
Antitredelenburg Optioneel
Maximale hoogte 810 mm
Minimale hoogte 385 mm
Hoekhoofdsteun Max 70 graden
Hoek Knieknik Max 30 graden
Garantie 2 jaar aan huis op cabine, 10 jaar op stralers