HOOG LAAG BED IMPERIA 140

  • Maar liefst 140 cm breed!
  • Maximaal gebruikersgewicht 275 kilo!
  • Stabiel (ook op hoogte)
  • Met schaar constructie
  • Afmeting 208 bij 133 cm
  • Elektrische hoog laag, been en rug verstelling
  • 5 jaar garantie op metalen frame, 2 jaar op motoren

    GRATIS LEVERING EN MONTAGE IN NEDERLAND EN BELGIË!
Regular Price € 3.795,00 Special Price € 3.495,00 incl. btw en levering
Op voorraad

Nu bestellen, later betalen

Kosteloos annuleren*

Extra breed hoog laag bed met een maximaal gebuikers gewicht van maar liefst 275 kilo! Dit huiselijk Hoog laag bed maakt gebruik van een schaarsysteem. De wielen zijn bij dit systeem weggewerkt onder het bed. Hierdoor oogt het bed vriendelijk en word er een huiselijke stijl gecreeeërd. Een bijkomend voordeel is dat u niet kunt vallen over de wielen. Met slechts één druk op de bijgeleverde afstandbediening kunt u elektronisch de hoog-laag, rug- en knieknik bedienen. Dit Hoog laag bed wordt standaard geleverd met draaibare papegaai, zodat de transfer uit bed gemakkelijker wordt. Daarnaast is dit Hoog laag bed uitgerust met onrusthekken, welke omhoog gezet kunnen worden bij een onrustige nacht.

Levering

Het product wordt door onze eigen professionele bezorgdienst gratis geleverd en geïnstalleerd in Nederland en Belgie (andere landen in overleg). Uiteraard nemen wij alle verpakkingsmaterialen mee en zorgen ervoor dat de slaapkamer opgeruimd achter blijft!

Betaling

U hoeft bij CareLife.nl geen aanbetaling te doen, u betaald het bed pas bij aflevering. U kunt contant, via pinnen / bankcontact of per bank betalen.

Over ons

CareLife is de specialist in hoog laag bedden en ziekenhuisbedden voor thuisverzorging. Het grootste aanbod hooglaagbedden in zowel 1-persoons als 2-persoons uitvoeringen. Met jarenlange expertise bent u bij ons aan het juiste adres voor deskundig advies. Onze ervaren monteurs bezorgen en installeren de bedden door heel Nederland en België. Bezoek eens van onze showrooms of download de brochure en bekijk wat Carelife voor u kan betekenen.

Meer informatie
Brochure Klik hier voor onze uitgebreide brochure.
Afmetingen 153 x 208 cm
Matras maat 140 x 200 cm
Kleuren Kersen met beuken
Antitredelenburg Nee
Maximale hoogte 79 cm
Minimale hoogte 40 cm
Hoekhoofdsteun 83 °
Hoek Knieknik 16 °
Garantie 5 jaar op fabricagefouten, 2 jaar op motoren.