HOOG LAAG BED LUCCA BASIC

 • SCHERP GEPRIJSD HOOG LAAG BED!!
 • Beuken kleur open hoofd- en voetenbord
 • Maximaal gebruikersgewicht 140 kilo
 • Stabiel (ook op hoogte)
 • Dit ziekenhuisbed is zeer gemakkelijk in gebruik
 • Elektrische hoog laag, been en rug verstelling
 • Anti-Trendelenburgstand inclusief
 • Afmeting 102 bij 217 cm
 • Bedpapegaai en houten zijhekken optioneel

  GRATIS LEVERING EN MONTAGE IN NEDERLAND EN BELGIË!
€ 1.095,00 incl. btw en levering
Op voorraad

Nu bestellen, later betalen

Kosteloos annuleren*


Zeer scherp geprijsd Hoog Laag bed bezit vele functies voor een uiterst scherpe prijs! Hoog laag verstelling, rugverstelling zijn eenvoudig met de bijgeleverde afstandbedieningen te verstellen. Dit bed is zeer goed te gebruiken in combinatie met een tillift. Standaard wordt het bed geleverd exclusief papegaai en onrusthekken; deze zijn er eventueel apart bij te bestellen.
LEVERING Het product wordt door onze eigen professionele bezorgdienst gratis geleverd en geïnstalleerd in Nederland en Belgie (andere landen in overleg). Uiteraard nemen wij alle verpakkingsmaterialen mee en zorgen ervoor dat de slaapkamer opgeruimd achter blijft!
BETALINGSCONDITIES U hoeft bij CareLife.nl geen aanbetaling te doen, u betaald het bed pas bij aflevering. U kunt contant, via pinnen / bankcontact of per bank betalen.
OVER ONS Als professionele zorg leverancier met jarenlange ervaring en eigen service- en reparatie dienst kunt u ervan op aan dat wij uw bestelling zorgvuldig en professioneel zullen uitvoeren, ook na de aankoop kunt u op ons rekenen!

Levering

Het product wordt door onze eigen professionele bezorgdienst gratis geleverd en geïnstalleerd in Nederland en Belgie (andere landen in overleg). Uiteraard nemen wij alle verpakkingsmaterialen mee en zorgen ervoor dat de slaapkamer opgeruimd achter blijft!

Betaling

U hoeft bij CareLife.nl geen aanbetaling te doen, u betaald het bed pas bij aflevering. U kunt contant, via pinnen / bankcontact of per bank betalen.

Over ons

CareLife is de specialist in hoog laag bedden en ziekenhuisbedden voor thuisverzorging. Het grootste aanbod hooglaagbedden in zowel 1-persoons als 2-persoons uitvoeringen. Met jarenlange expertise bent u bij ons aan het juiste adres voor deskundig advies. Onze ervaren monteurs bezorgen en installeren de bedden door heel Nederland en België. Bezoek eens van onze showrooms of download de brochure en bekijk wat Carelife voor u kan betekenen.

Meer informatie
Afmetingen 103 x 215 cm
Matras maat 90 x 200 cm
Kleuren Beuken
Antitredelenburg 30 °
Maximale hoogte 78
Minimale hoogte 38
Hoekhoofdsteun 83 °
Hoek Knieknik 16 °
Garantie 1 jaar garantie