INFRAROODCABINE - INFRAPLUS™ 1 COMFORT

- Therapeutische infrarood sauna
- Speciaal voor verlichting spier- en gewrichtspijnen!
- Nu met 'detox' functie tot 75 graden
- 1-persoons infrarood sauna / infraroodcabine
- Afmetingen 90-90-190 cm
- InfraHeat™intense stralers 3 stuks
- Compleet met audio systeem met speakers
- Dubbelwandig in white of red cedar hout (meerprijs)
- Ergonomische ruggesteun

GRATIS LEVERING IN NEDERLAND EN BELGIE, TIJDELIJKE AANBIEDING!!

NU TIJDELIJKE WEEKACTIE € 399,- aan accessoires en 10 jaar garantie op infraheat stralers nu helemaal gratis ! op=op

WHITE CEDAR UITVOERING UITVERKOCHT! NIEUW MODEL INFRAPLUS 1 FYSIO WEL BESCHIKBAAR!

Availability: In voorraad

Normale prijs: € 1.299,00

Speciale prijs € 1.099,00

* Verplichte velden

Normale prijs: € 1.299,00

Speciale prijs € 1.099,00

Productbeschrijving

Details


INFRAROOD SAUNA 1-PERSOON INFRAPLUS™ 1 COMFORT

Deze infraroodcabine is uitgevoerd met drie gepatenteerde Infraheat™ ir-stralers (IR-B en IR-C), welke speciaal ontwikkeld zijn voor het verzachten van spier- en gewrichtspijnen. Deze 1-persoons infrarood sauna past perfect in een kleine ruimte en is tevens geschikt om in te bouwen in een nis. Daarnaast bestaat er ook de mogelijkheid om hem uit te rusten met korte golf stralers (IR-A). Nu tijdelijk met professionele besturing zouder In ongeveer 60 minuten door u zelf te installeren door het makkelijke built-and-go™systeem. Compleet uitgevoerd met audiosysteem, boxen en leeslamp. Bovendien eenvoudig instelbaar door (vernieuwd) digitaal bedieningspaneel welke zowel van buiten als van binnen te bedienen is. De infrarood cabine is gemaakt van Canadees Red cedar hout of White ceder hout aan de binnen- en buitenkant. In slechts enkele minuten opgewarmd door de speciale InfraHeat™ technologie. Klik hier om meer informatie aan te vragen over onze infrarood cabines of contact op te nemen met onze klantenservice.
De speciaal ontwikkelde Infraheat™ Intense (IR-B en IR-C) zorgen voor een intense warmte met een goede diepte werking voor het verlichten bij spier en gewrichtsklachten. Al jaren ervaren mensen de weldaad van deze infrarood warmte. De infraheat straler is een lange golf straler met een uitloop naar de midden golf. Ervaar de heerlijke intense dieptewerking en voel u herboren na iedere infrarood sauna sessie! - Duurzame Infraheat Stralers (10 jaar garantie) - Zeer mooie afwerking (kom kijken en vergelijken!) - Eerste kwaliteit in White Ceder of Red Cedar. - Ergonomische ruggesteun (vaak niet aanwezig!) - Nieuwste soort InfraHeat™ stralers. - Zowel lange als korte golf mogelijk. - U kunt de sauna binnen 60 minuten in elkaar zetten. - Kom kijken, wij hebben de grootste keuze e altijd mininaal 25 infraroodcabines in de showroom staan!
Compleet geleverd met met InfraHeat™ stralers, ingebouwd audiosysteem en Nederlandse handleiding. GRATIS thuis bezorgd in geheel Nederland en België, opbouw en installatie voor kleine meerpijs.

- Makkelijk verplaatsbare infraroodcabine. - Zeer aangename temperatuur van 43C tot 65C graden, veel aangenamer dan traditionele sauna's. - Binnen enkele minuten warm door nieuwe InfraHeat™ technologie. - Audio systeem FM/AM radio en mp3-speler. - Speakers (weggewerkt in plafond). - Makkelijk instelbaar (digitaal) bedieningspaneel zowel binnen als buiten de infrarood sauna. - Deur uitgevoerd met veiligheidsglas. - Standaard inclusief leeslamp. - CE-markering en geproduceerd volgens ISO 9002. - Zeer mooie afwerking. - Automatische luchtverversing. - Regelbare ventilatie voor automatische luchtverversing. VIDEO INFRAROOD CABINE
GEBRUIK EN UITLEG OVER INFRAROODCABINE / INFRAROOD SAUNA Meer video's over Infrarood Sauna's. Meer foto's over Infrarood Sauna's. Al jaren maken wij gebruik van de stralers van het merk Infraheat™. Deze stralers zijn special ontwikkeld voor het verlichten van spier- en gewrichtspijnen. De straler is een lange golf straler met uitloop naar de midden golf en gemaakt van een speciaal keramische magnesiumoxide materiaal. Doordat de Infraheat™ Intense naast de lange ook midden golf infrarood genereert heeft deze straling een goede diepte werking op het lichaam. Deze diepte werking is van belang voor het verlichten van spier en gewrichtspijnen. Infraheat™ met jarenlange bewezen prestaties een betrouwbare keuze.

Infraplus maakt het mogelijk om uw cabine uit te rusten met infraheat full spectrum stralers (optioneel). Zo heeft u niet alleen midden en lange golf infrarood ir-warmte maar ook een gedeelte korte golf (IR-A). In overleg met de klant zorgen wij voor de perfecte balans in uw ir-sauna. De full spectrum stralers kunnen op klant specifieke wensen worden geplaatst zodat er voor iedereen een passende configuratie mogelijk is.

LEVERING De infrarood sauna wordt door onze eigen professionele bezorgdienst gratis geleverd in Nederland en België (andere landen in overleg). Daarnaast kunnen wij de installatie van de sauna of ir-cabine ook voor u regelen, vraag naar de mogelijkheden.
BETALINGSCONDITIES U hoeft bij SuperSauna voor de geen aanbetaling te doen, u betaalt de infraroodcabine sauna pas bij aflevering. U kunt contant, via pinnen / bankcontact of per bank betalen.
OVER ONS Als professionele sauna leverancier met jaren lange ervaring en eigen service- en reparatie dienst kunt u er van op aan dat wij uw bestelling zorgvuldig en professioneel zullen uitvoeren, ook na de aankoop kunt u op ons rekenen! Interessant artikel over voordelen infraroodcabines. Klik hier voor verschillende artikelen over infraroodcabines. Klik hier voor meer algemene info over Infrarood Sauna's. Klik hier om onze in brochure met modellen en prijzen te downloaden. Klik hier voor meer info over IR-stralers. Klik hier voor meer info over aroma therapie in de IR-Cabine. Klik hier voor meer info over de kleurentherapie. Klik hier voor meer info over hout soorten welke gebruikt kunnen worden in een infrarood sauna. Meer video's over Infrarood Sauna's. Meer foto's over Infrarood Sauna's. Klik hier om meer informatie aan te vragen of contact op te nemen met onze klantenservice.

SUPERSAUNA.NL - DE GROOTSTE KEUZE DE BESTE STRALERS!

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten:

FULL SPECTRUM STRALER PROMO

FULL SPECTRUM STRALER PROMO

Normale prijs: € 149,00

Speciale prijs € 89,00

INFRAROOD SAUNA KUSSEN VOOR IR CABINE

INFRAROOD SAUNA KUSSEN VOOR IR CABINE

Normale prijs: € 159,00

Speciale prijs € 119,00