SCOOTMOBIEL SHOPRIDER 3 DELUXE SHOWROOM MODEL

- Actieradius: 30 km
- Snelheid: 12 km/u
- Lichaamsgewicht: 135 kg
- Kleur: zwart en blauw
- Ook met tussenkomst RIVIZ of Persoonsgebonden budget
- Gratis levering in Nederland en België
- Zeer goede prijs / kwaliteit!

Availability: In voorraad

Normale prijs: € 1.995,00

Speciale prijs € 1.250,00

Download PDF Download PDF

* Verplichte velden

Normale prijs: € 1.995,00

Speciale prijs € 1.250,00

Productbeschrijving

Details

De Ceres 3-wiel is ontworpen op maximale handelbaarheid. U ziet dat aan het lage onderstel, de robuuste wielophanging en het stevige basisframe. Met zijn lengte van 127 centimeter is de Ceres 3-wiel tegelijk compact en wendbaar. Met deze scootmobiel kunt u gemakkelijk door een winkel manoeuvreren. Dankzij de eenvoudige bediening op het stuur is de scootmobiel voor iedereen geschikt, ook als u nog geen rijervaring hebt. KENMERKEN - voor en achterverlichting - knipperlichten - digitale accu indicator - instelbare snelheid - incl. accu lader - draaibare stoel - in hoogte verstelbare armleggers - in hoogte verstelbare stoel - stoel kan naar voor en achter versteld worden - stuurkolom kan worden versteld voor een beter ergonomisch houding Klik hier voor één van onze showrooms in Nederland of België. VERGOEDING In sommmige gevallen is het mogelijk de scootmobiel vergoed te krijgen via de overheid. In Nederland gaat dit via een persoonsgebonden budget. In België gaat dit via tussenkomst van Riviz of Mutualiteit. Onze profesionele medewerkers geven u hierover graag advies. LEVERING De scootmobiel wordt door onze eigen professionele bezorgdienst gratis geleverd in Nederland en België (andere landen in overleg). Daarnaast krijgt u een duidelijke instructie en kunnen we eventueel nog een proefrit met u maken.
BETALINGSCONDITIES Wij vragen bij CareLife Zorgcomfort geen aanbetaling, u betaald de scootmobiel gewoon bij aflevering. U kunt contant, via pinnen / bankcontact of per bank betalen.
OVER ONS Als professionele zorgleverancier met jarenlange ervaring en eigen service- en reparatie dienst kunt u ervan op aan dat wij uw bestelling zorgvuldig en professioneel zullen uitvoeren, ook na de aankoop kunt u op ons rekenen!

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten: