Doorzoek site

Uw winkelwagen is leeg.

U bent momenteel op:

Opvouwbare scootmobiel kopen?

Carelife biedt oplossingen die de zelfstandigheid in mobiliteit vergroten

Wij zijn gespecialiseerd in producten die zorg en comfort bieden aan mensen die hulp behoeven op het gebied van mobiliteit. Met het juiste hulpmiddel op maat wordt het leven van de gebruiker een stuk aangenamer. Wanneer deze bijvoorbeeld slecht ter been is, is het gebruiken van een rollator, rolstoel of (opvouwbare) scootmobiel een goede oplossing. Laatstgenoemde is zeer geschikt om langere afstanden af te leggen. Een bezoekje aan het museum of even naar de stad is dan geen probleem meer! Scootmobiel kopen? Bekijk ons ruime aanbod in de webshop!

Veel keus in het kopen van (opvouwbare) scootmobielen

Bij het kopen van een scootmobiel zijn er diverse aankoopcriteria waarop u kunt letten. Afgezien van de kleur en het uiterlijk zijn ook het aantal kilometer per uur en de actieradius van belang. Dus, hoe snel gaat deze scootmobiel en welke afstand kan het afleggen voordat de accu leeg is. Daarnaast zijn er tal van andere zaken waar u rekening mee dient te houden.

Onze verkoopadviseurs voorzien u dan ook graag van vrijblijvend advies. Aan de hand van uw specifieke zorgvraag helpen zij u bij het kopen van de juiste scootmobiel. Ook een proefrit maken is geen probleem. Bezoek daarom één van onze showrooms. Een opvouwbare scootmobiel past trouwens in de meeste auto’s. U kunt uw aankoop dus gelijk meenemen.

Wij zijn er voor u!

Kwalitatieve producten, scherpe prijzen en gedegen en vrijblijvend advies. Dat kunt u verwachten bij Carelife. Ook als het gaat om het verkrijgen van vergoedingen bij het kopen van uw opvouwbare scootmobiel. Zo kunt u middels tussenkomst van Riziv, mutualiteit of via het persoonsgebonden budget (PGB) vaak gedeeltelijk of geheel uw scootmobiel vergoed krijgen. Heeft u vragen over deze of andere zaken? We staan u graag te woord! Hiervoor kunt u contact opnemen met 0493-841853 of info@carelife.nl

Meer gerelateerde onderwerpen over Opvouwbare Scootmobiel, Scootmobiel Kopen: Sta-op stoel - hoog laag bed, Verpleegbed - Rollator Kopen - Opvouwbare Scootmobiel, Scootmobiel Kopen - Rolstoel Kopen