Doorzoek site

Uw winkelwagen is leeg.

U bent momenteel op:

Wilt u een rolstoel kopen?

Wij hebben diverse producten die u zelfstandiger in mobiliteit maken

Carelife is sterk in oplossingen die mensen meer vrijheid bieden op het gebied van mobiliteit. Zo kunt u bij ons bijvoorbeeld een scootmobiel, rolstoel of rollator kopen. Deze hulpmiddelen zorgen ervoor dat de gebruiker minder afhankelijk van anderen wordt. Het vergroten van de zelfredzaamheid draagt dan ook bij aan zijn of haar zelfvertrouwen en aan prettigere leefomstandigheden. Zo vormt bijvoorbeeld een bezoekje aan de winkel minder snel een obstakel en zal de gebruiker eerder op visite gaan bij een vriend of kennis. Dit stimuleert het sociale aspect enorm! Ons uitgebreide productaanbod bekijkt u in onze overzichtelijke webshop.

Zaken om op te letten bij het kopen van een rolstoel

Wanneer u een rolstoel gaat kopen is het belangrijk om rekening te houden met bepaalde zaken. Hierbij kunt u denken aan het gewicht van de gebruiker, de zit- en rughoogte van de rolstoel en of deze elektrisch is of niet. Daarnaast zijn er allerlei opties die u kunt overwegen zoals een wegklapbaar tafelblad, trommelremmen en anatomische rug- of zitkussens.

Natuurlijk kan de gebruiker zelf het beste bepalen wat hij of zij prettig vindt en nodig heeft. Bijvoorbeeld door het maken van een vrijblijvende proefrit. Dit doet u natuurlijk door een bezoekje te brengen aan één van onze showrooms in Veenendaal, Vlierden of Antwerpen.

Advies waar u wat aan heeft

Natuurlijk adviseren we u bij het kopen van een rolstoel niet alleen over de kenmerken van onze producten. We beschikken ook over een brede expertise in verzekeringen en vergoedingen als het gaat om teruggave van (een deel van) de aanschaf van onze producten. Door tussenkomst van Riziv of via het persoonsgebonden budget (PGB) is het in veel gevallen mogelijk om gedeeltelijk of volledig uw aankoopbedrag vergoed te krijgen. Wilt u graag meer weten hierover? Neem dan contact op door te bellen met 0493-841853 of te mailen naar info@carelife.nl

Meer gerelateerde onderwerpen over Rolstoel Kopen: Opvouwbare Scootmobiel, Scootmobiel Kopen - hoog laag bed, Verpleegbed - Rolstoel Kopen - Rollator Kopen - Sta-op stoel