SCOOTMOBIEL DIAMOND CARPO 3 WIT SHOWROOM MODEL

De scootmobiel uit onze collectie, voorzien van de nieuwste snuifjes. Zeer overzichtelijk en makkelijk te gebruiken bedieningspaneel. Geschikt voor de langere tour tochten. Neem een kijkje in onze showroom in Vlierden en maak vrijblijvend een proefritje.

- 3-wiel Scootmobiel
- Goede vering / schokbrekers
- 17 km snelheid
- Instelbare draaibare stoel
- Tot 40 Km Actieradius*
- Kleur: Wit

Availability: In voorraad

Normale prijs: € 3.699,00

Speciale prijs € 2.500,00

* Verplichte velden

Normale prijs: € 3.699,00

Speciale prijs € 2.500,00

Productbeschrijving

Details

Nieuw in ons brede scootmobiel assortiment, de Diamont CARPO! Deze scooter heeft een fraai uiterlijk en is zéér geschikt voor langere tourtochten (Actieradius tot 50 km). De scooter is uiterst comfortabel en is uitgerust met een zeer overzichtelijke beniening. De goede vering aan zowel de voor en achter wielen zorgen voor comfortabele rit. Door zijn speciale design is deze scootmobiel zeer stabiel, het model is in een drie en vierwieler uitvoering leverbaar. Ook in het donker bent u zichtbaar met de Diamond Carpo door zijn heldere verlichting en extra remlichten! BIJGELEVERDE OPTIES: - 2 spiegels voor extra zicht achter u. - Grote accu zodat u langere stukken kunt rijden. - Zeer stabiele scooter met fijne stoel. - Remlichten en knipperlichten. - Automatische knipperlichtenstopper: de knipperlichten stoppen vanzelf wanneer u deze vergeet uit te zetten. - Accuverklikker, deze meld automatisch wanneer u de accu’s moet opladen - Makkelijk overzichtelijk bedieningspaneel. - Snelheid is op verschillende niveaus aan te passen, zowel in snelle mode als in langzame mode kunt u de snelheid instellen. - Draaibare stoel op vele manieren verstelbaar. - Scooter in de kleur WIT - 3 Wielen - In zeer goede staat

Kom kijken in onze showroom in Vlierden!

VERGOEDING In sommmige gevallen is het mogelijk de scootmobiel vergoed te krijgen via de overheid. In Nederland gaat dit via een persoonsgebonden budget. In België gaat dit via tussenkomst van Riviz of Mutualiteit. Onze profesionele medewerkers geven u hierover graag advies. LEVERING De scootmobiel wordt door onze eigen professionele bezorgdienst gratis geleverd in Nederland en België (andere landen in overleg). Daarnaast krijgt u een duidelijke instructie en kunnen we eventueel nog een proefrit met u maken.
BETALINGSCONDITIES Wij vragen bij CareLife Zorgcomfort geen aanbetaling, u betaald de scootmobiel gewoon bij aflevering. U kunt contant, via pinnen / bankcontact of per bank betalen.
OVER ONS Als professionele zorgleverancier met jarenlange ervaring en eigen service- en reparatie dienst kunt u ervan op aan dat wij uw bestelling zorgvuldig en professioneel zullen uitvoeren, ook na de aankoop kunt u op ons rekenen!

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten: