ZIEKEN HUIS BED BEETHOVEN DELUXE

- Luxe en compleet zieken huis bed
- Zeer luxueuze uitstraling
- Degelijk bed met schaarsysteem
- Lengte 207 cm
- Breedte 105 cm
- Min. hoogte 40 cm (excl. matras)
- Max. hoogte 80 cm (excl. matras)
- Max. gewicht 170 kilo
- Incl. papegaai en zijhekken
- Makkelijk remmen van de wielen door centraal systeem

GRATIS LEVERING EN MONTAGE!

Availability: In voorraad

Normale prijs: € 2.895,00

Speciale prijs € 2.595,00

Download PDF Download PDF

* Verplichte velden

Normale prijs: € 2.895,00

Speciale prijs € 2.595,00

Productbeschrijving

Details

HUISELIJK ZIEKEN HUIS BED BEETHOVEN


De voor- en achtersponden in hout geven dit hoog-laag bed een huiselijk cachet. Het warme houten uitzicht verandert het bed in een fraai meubel dat past in elke omgeving. Daarnaast is het ook gemakkelijk in onderhoud. Inclusief elektronische controlbox, zijoprichters en papegaai. Met de elektronische besturing regelt u probleemloos de: • Hoogte • Hoofdsteun Het bed kan door middel van een transportset op een eenvoudige manier gedemonteerd en getransporteerd worden. Zijhekken en papegaai behoren tot de standaard uitrusting. De papagaai kan links of rechts geplaatst worden. Het bed heeft een mooie huiselijke uitstraling door de houten ombouw. Voorzien van de beste (deense) Linak motor waarop u maar liefst 5 jaar garantie krijgt. Alle wielen kunnen apart geblokkeerd worden. Compleet geleverd inclusief elektronische controlbox, zijoprichters en papegaai. VOORDELEN: - Zeer mooi huiselijk bed met houten geleiders. - Makkelijk te verstellen zodat het makkelijk is om TV te kijken of te lezen. - Zit/stoel functie. - Metalen bodem (onverslijtbaar en zeer makkelijk schoon te houden). - Gewoon een goed bed voor een scherpe prijs! - Vier geremde wielen. - Elektronica van de beste kwaliteit!
LEVERING Het product wordt door onze eigen professionele bezorgdienst gratis geleverd en geïnstalleerd in Nederland en Belgie (andere landen in overleg). Uiteraard nemen wij alle verpakkingsmaterialen mee en zorgen ervoor dat de slaapkamer opgeruimd achter blijft!
BETALINGSCONDITIES U hoeft bij CareLife.nl geen aanbetaling te doen, u betaald het bed pas bij aflevering. U kunt contant, via pinnen / bankcontact of per bank betalen.
OVER ONS Als professionele zorg leverancier met jarenlange ervaring en eigen service- en reparatie dienst kunt u ervan op aan dat wij uw bestelling zorgvuldig en professioneel zullen uitvoeren, ook na de aankoop kunt u op ons rekenen! Klik hier voor onze uitgebreide brochure. Klik hier voor algemene informatie over hoog laag bedden. Klik hier onze adresgegevens en openingstijden.