ZIEKEN HUIS BED LUCCA XTRA-LAAG

- Kan extra laag (slechts 20 cm van de grond)
- Reduceert de kans op valincidenten
- Stabiel (ook op hoogte)
- Makkelijk in gebruik
- Afmeting 224 bij 103 cm
- Elektronische Hoog laag, been en rug verstelling.
- Deense Linak motors, 2 jaar garantie
- Zeer compleet geleverd
- Letop! Geleverd met dicht hoofd en voetenbord

GRATIS LEVERING EN MONTAGE!

Nu MEGA Actie zorgmatras van 20 cm dik en installatie in Nederland en België t.w.v. € 499,- geheel gratis! op=op

Availability: In voorraad

€ 1.895,00
Download PDF Download PDF

* Verplichte velden

€ 1.895,00

Productbeschrijving

Details


ZIEKEN HUIS BED LUCCA MET EXTRA LAGE STAND


Dit bed is in de laagste stand slechts 20 cm verwijderd van de grond. In combinatie met een uitrolkussen wordt het risico op verwondingen tot een minimum herleid. Wanneer de patiënt onverwacht uit bed rolt. De vier wielen kunnen apart geremd worden.

Naast de elektronische Hoog laag stand kunnen ook het hoofdeind en de knieknik elektronisch bediend worden. Het gebruik van de hoogwaardige Linak™ motoren zorgt voor een optimale betrouwbaaheid en lange levensduur. Een verlaagd bed reduceert de kans op valincidenten en de daarbij horende kwetsuren aanzienlijk.
Dit extra lage hoog laag bed is ideaal voor gedesorienteerde patienten, waarbij het risico dat de patient uit bed valt groot is. Doordat dit hoog laag bed tot slechts 20 cm van de grond (exl. matras) gezet kan worden, is er een lager risico op verwondingen. Daarnaast is dit bed ook prima geschikt voor kleine mensen welke bij een normaal hoog laag bed moeite hebben om in en uit het hoog laag bed te stappen. Klik hier voor onze uitgebreide brochure. Klik hier voor algemene informatie over hoog laag bedden. Klik hier onze adresgegevens en openingstijden.