ZIEKENHUISBED LUCCA COMFORT

- Zeer luxueuze uitstraling
- Degelijk bed met de beste motoren
- Afmeting 214 cm bij 103 cm
- Laagste stand 40 cm hoogste stand 80 cm
- Incl. papegaai en zijhekken
- Letop! Geleverd met dicht hoofd en voetenbord.

GRATIS LEVERING EN MONTAGE IN NEDERLAND EN BELGIË!

Availability: In voorraad

Normale prijs: € 1.395,00

Speciale prijs € 1.195,00

Download PDF Download PDF

* Verplichte velden

Normale prijs: € 1.395,00

Speciale prijs € 1.195,00

Productbeschrijving

Details


Dit ziekenhuisbed kan met behulp van een eenvoudige bedieningskast moeiteloos op de gewenste hoogte gebracht worden. Zo kunt u uw bed op een lagere stand zetten om er makkelijker in en uit te kunnen stappen. Brengt u uw bed op een hogere stand, dan maakt dat de verzorging, als u die nodig hebt, een stuk eenvoudiger.


Het bed heeft een elektrisch verstelbare hoofdsteun. Met een druk op de knop plaatst u hem rechtop, om te lezen, televisie te kijken of te eten. Ook de voetsteun kan manueel in de juiste stand gezet worden Dit hoog-laag bed is voorzien van 4 wielen met aparte rem, waardoor de stabiliteit gegarandeerd blijft. De sterke en soepele lattenbodem in laat zich gemakkelijk onderhouden. Letop! Dit bed wordt geleverd met dicht voet en hoofdbord, zoals op de foto van de anti-trendelenburg stand. De voor- en achtersponden in hout geven dit hoog-laag bed een huiselijk cachet. Het warme houten uitzicht verandert het bed in een fraai meubel dat past in elke omgeving. Daarnaast is het ook gemakkelijk in onderhoud. Inclusief elektronische controlbox, zijoprichters en papegaai. Met de elektronische besturing regelt u probleemloos de: • Hoogte • Hoofdsteun • Anti Trendelenburg Het bed kan door middel van een transportset op een eenvoudige manier gedemonteerd en getransporteerd worden. Zijhekken en papegaai behoren tot de standaard uitrusting. De papagaai kan links of rechts geplaatst worden. Het bed heeft een mooie huiselijke uitstraling door de houten ombouw. Voorzien van de beste (deense) Linak motor waarop u maar liefst 5 jaar garantie krijgt. Alle wielen kunnen apart geblokkeerd worden. Compleet geleverd inclusief elektronische controlbox, zijoprichters en papegaai. VOORDELEN: - Zeer mooi huiselijk bed met houten geleiders. - Makkelijk te verstellen zodat het makkelijk is om TV te kijken of te lezen. - Zit/stoel functie. - Metalen bodem (onverslijtbaar en zeer makkelijk schoon te houden). - Gewoon een goed bed voor een scherpe prijs! - Vier geremde wielen. - Elektronica van de beste kwaliteit!
LEVERING Het product wordt door onze eigen professionele bezorgdienst gratis geleverd en geïnstalleerd in Nederland en Belgie (andere landen in overleg). Uiteraard nemen wij alle verpakkingsmaterialen mee en zorgen ervoor dat de slaapkamer opgeruimd achter blijft!
BETALINGSCONDITIES U hoeft bij CareLife.nl geen aanbetaling te doen, u betaald het bed pas bij aflevering. U kunt contant, via pinnen / bankcontact of per bank betalen.
OVER ONS Als professionele zorg leverancier met jarenlange ervaring en eigen service- en reparatie dienst kunt u ervan op aan dat wij uw bestelling zorgvuldig en professioneel zullen uitvoeren, ook na de aankoop kunt u op ons rekenen! Klik hier voor onze uitgebreide brochure. Klik hier voor algemene informatie over hoog laag bedden. Klik hier onze adresgegevens en openingstijden.