STA-OP STOEL CINO

- Leverbaar in verschillende maten
- In de maten XS, S, M, L en XL
- Leverbaar in diverse leer en stofsoorten
- Handbediening weggewerkt in armlegger!
- Zeer goede lende ondersteuning
- Prijs inclusief gasveer en in leer (zonder motor)

Availability: In voorraad

€ 1.895,00
€ 1.895,00

Productbeschrijving

Details

Prachtige luxe sta-op stoel welke ook te leveren is al draai fauteuil. Indien u kiest voor draai fauteuil is geen sta-op functie mogelijk omdat dit gevaarlijk is indien de stoel draait tijdens de sta-op functie. De bedieningstoetsen voor het systeem zijn in de armlegger weggewerkt, zoals op de foto te zien is. De stoel is leverbaar in zeer veel verschillende maten zodat voor er voor iedereen een perfecte maat verkrijgbaar is. OPTIES: - Draaivoet (dan is geen sta-op mogelijk) - Massage systeem (meerprijs € 595.-) - Gasveer - 2- motoren zonder sta-op - 3-motoren met sta-op - Manuele hoofdsteun - Accu - Lendensteun (opblaasbaar) - Ook in extra klein of extra groot!

Klik hier voor meer informatie over een opmaat gemaakte stoel van CareLife. LEVERING Het product wordt door onze eigen professionele bezorgdienst gratis geleverd in Nederland en Belgie (andere landen in overleg).
BETALINGSCONDITIES U kunt contant, via pinnen / bankcontact of per bank betalen.
OVER ONS Als professionele leverancier met jarenlange ervaring en eigen service- en reparatie dienst kunt u ervan op aan dat wij uw bestelling zorgvuldig en professioneel zullen uitvoeren, ook na de aankoop kunt u op ons rekenen! Klik hier voor onze showrooms.