RECHTE TRAPLIFT V222 BUITEN

- Traplift voor buiten
- Zeer veilig en makkelijk in gebruik
- Nieuwste lift van dit moment
- Zeer veel nieuwe mogelijkheden
- Uiterst compact in opgeklapte stand
- Zeer snelle installatie mogelijk
- Inclusief afstandbediening
- Fluister stil

MEGA ACTIE: GRATIS MONTAGE EN 1 GRATIS SERVICE CONTRACT!

OP=OP SLECHT 15 MODELLEN BESCHIKBAAR

Availability: In voorraad

Normale prijs: € 3.990,00

Speciale prijs € 2.990,00

Download PDF Download PDF

* Verplichte velden

Normale prijs: € 3.990,00

Speciale prijs € 2.990,00

Productbeschrijving

Details

CareLife Trapliften B.V. is dé specialist in rechte buitentrapliften, hierdoor kunnen wij u de beste prijs kwaliteit leveren voor dit type lift. Indien u een rechte trap heeft bent u bij ons aan het goede adres. Sinds vele jaren wordt deze traplift gefabriceerd en in duizenden huizen geïnstalleerd. Deze buitentraplift kunt gewoon buitenhuis plaatsen. VRAAG NU VRIJBLIJVEND EEN OFFERTE AAN!!! Voordelen van onze traplift: - Speciale traplift / stoellift voor buiten - Onderhoudsvrije batterijen - Makkelijk te bedienen door een joystick - Digitaal beeldscherm - Zachte start, zachte stop - Vergrendelbare isolatie schakelaar - Draaibare stoel - Opvouwbare stoel en voetensteun - Infrarode afstandsbediening - Veiligheid door sensoren - Elektronische en mechanische remsystemen - Bijna geruisloos in beweging - Ontworpen voor makkelijke installatie DEZE BUITENTRAPLIFT MAKKELIJK IN GEBRUIK - Geruisloos in beweging - door de aandrijving van gelijkstroom. - Joystick en Infra rode afstandsbediening - de lift kan worden gehaald en gezonden wanneer het nodig is. Een goede oplossing voor wanneer er twee gebruikers in huis zijn! - 'Zachte start' en 'zachte stop' technologie - geen plotselinge schok of slingerbewegingen wanneer de de lift start of stopt. - Draaistoel met vergrendeling - verzekert een gemakkelijke op- en afstap van de stoellift. Voor de veiligheid werkt de stoellift niet tenzij de stoel in de juiste positie is gezet. - Digitaal beeldscherm - bevindt zich op het onderstel van de stoellift, dit toont duidelijk de normale positie aan en ook informatie in geval van een defect. - Opklapbare Stoel & Voetensteun - de trap blijft toegankelijk voor gebruik door anderen, door de zitting, armsteunen en voetensteun op te klappen wanneer het niet in gebruik is. DEZE BUITENTRAPLIFT IS VEILIG IN GEBRUIK - Drukgevoelige veiligheidspanelen die voorkomen dat de lift botst met eventuele obstakels op de trap. Deze bevinden zich rondom de voetensteun en op de boven- en onderkant van het onderstel. - Limiet sensoren - die ervoor zorgen dat de stoellift altijd in de correcte positie stopt. - Elektronische en mechanische remsystemen - elimineren de mogelijkheid op een ongecontroleerde afdaling. - Vergrendelbare batterijschakelaar. - Aangedreven door 24 Volt batterijen - geen kans op een elektrische schok. Klik hier voor onze uitgebreide brochure over onze rechte trapliften. LEVERING De traplift wordt door onze eigen professionele installatie dienst gratis bij u geïnstalleerd in Nederland en België (andere landen in overleg).
BETALINGSCONDITIES
U hoeft bij CareLife geen aanbetaling te doen voor deze lift, u betaald de traplift pas na installatie. U kunt contant, via pinnen / bankcontact of per bank betalen.
OVER ONS Als professionele leverancier van zorgproducten met jaren lange ervaring en eigen service- en reparatie dienst kunt u ervan op aan dat wij uw bestelling zorgvuldig en professioneel zullen uitvoeren, ook na de aankoop kunt u op ons rekenen! Nog vragen? Bel ons gerust, wij helpen u graag verder!