HOOG LAAG BED LUCCA COMFORT

 • SCHERP GEPRIJSD HOOG LAAG BED!! 
 • Beuken kleur dicht hoofd- en voetenbord
 • Maximaal gebruikersgewicht 140 kilo
 • Stabiel (ook op hoogte)
 • Dit ziekenhuisbed is zeer gemakkelijk in gebruik
 • Houten lattenbodem voor extra comfort!
 • Elektrische hoog laag, been en rug verstelling
 • Anti-Trendelenburgstand inclusief
 • Afmeting 102 bij 217 cm
 • Bedpapegaai en houten zijhekken optioneel

  GRATIS LEVERING EN MONTAGE IN NEDERLAND EN BELGIË!
€ 1.195,00 incl. btw en levering
Op voorraad

Nu bestellen, later betalen

Kosteloos annuleren*


Voor een ideale thuisverzorging! Dit hoog-laag bed kan met behulp van een eenvoudige bedieningskast moeiteloos op de gewenste hoogte gebracht worden. Zo kunt u uw bed op een lagere stand zetten om er makkelijker in en uit te kunnen stappen. Brengt u uw bed op een hogere stand, dan maakt dat de verzorging, als u die nodig hebt, een stuk eenvoudiger.


Het bed heeft een elektrisch verstelbare hoofdsteun. Met een druk op de knop plaatst u hem rechtop, om te lezen, televisie te kijken of te eten. Ook de voetsteun kan manueel in de juiste stand gezet worden Dit hoog-laag bed is voorzien van 4 wielen met aparte rem, waardoor de stabiliteit gegarandeerd blijft. De sterke en soepele lattenbodem in laat zich gemakkelijk onderhouden. Letop! Dit bed wordt geleverd met dicht voet en hoofdbord, zoals op de foto van de anti-trendelenburg stand. De voor- en achtersponden in hout geven dit hoog-laag bed een huiselijk cachet. Het warme houten uitzicht verandert het bed in een fraai meubel dat past in elke omgeving. Daarnaast is het ook gemakkelijk in onderhoud. Inclusief elektronische controlbox, zijoprichters en papegaai. Met de elektronische besturing regelt u probleemloos de: • Hoogte • Hoofdsteun • Anti Trendelenburg Het bed kan door middel van een transportset op een eenvoudige manier gedemonteerd en getransporteerd worden. Zijhekken en papegaai behoren tot de standaard uitrusting. De papagaai kan links of rechts geplaatst worden. Het bed heeft een mooie huiselijke uitstraling door de houten ombouw. Voorzien van de beste (deense) Linak motor waarop u 2 jaar garantie krijgt. Alle wielen kunnen apart geblokkeerd worden. Compleet geleverd inclusief elektronische controlbox, zijoprichters en papegaai. VOORDELEN: - Zeer mooi huiselijk bed met houten geleiders. - Makkelijk te verstellen zodat het makkelijk is om TV te kijken of te lezen. - Zit/stoel functie. - Metalen bodem (onverslijtbaar en zeer makkelijk schoon te houden). - Gewoon een goed bed voor een scherpe prijs! - Vier geremde wielen. - Elektronica van de beste kwaliteit!

Levering

Het product wordt door onze eigen professionele bezorgdienst gratis geleverd en geïnstalleerd in Nederland en Belgie (andere landen in overleg). Uiteraard nemen wij alle verpakkingsmaterialen mee en zorgen ervoor dat de slaapkamer opgeruimd achter blijft!

Betaling

U hoeft bij CareLife.nl geen aanbetaling te doen, u betaald het bed pas bij aflevering. U kunt contant, via pinnen / bankcontact of per bank betalen.

Over ons

CareLife is de specialist in hoog laag bedden en ziekenhuisbedden voor thuisverzorging. Het grootste aanbod hooglaagbedden in zowel 1-persoons als 2-persoons uitvoeringen. Met jarenlange expertise bent u bij ons aan het juiste adres voor deskundig advies. Onze ervaren monteurs bezorgen en installeren de bedden door heel Nederland en België. Bezoek eens van onze showrooms of download de brochure en bekijk wat Carelife voor u kan betekenen.

Meer informatie
Brochure Klik hier voor onze uitgebreide brochure.
Afmetingen 103 X 215 CM
Matras maat 90 bij 200 cm
Kleuren Licht beuken
Antitredelenburg Ja, 30 °
Maximale hoogte 80 CM
Minimale hoogte 40 CM
Hoekhoofdsteun 83 °
Hoek Knieknik 16 °
Garantie 5 jaar op fabricagefouten, 2 jaar op motoren.