HOOG LAAG BED ALOÏS

  • Kan EXTRA LAAG (slechts 20 cm van de grond)
  • Reduceert de kans op valincidenten
  • Maximaal gebruikersgewicht 135 kilo
  • Stabiel (ook op hoogte)
  • Afmeting 103,5 bij 207 cm
  • Makkelijk in gebruik
  • Elektrische hoog laag, been en rug verstelling
  • Deense Linak motoren, 2 jaar garantie

    GRATIS LEVERING EN MONTAGE IN NEDERLAND EN BELGIË! 
€ 2.095,00 incl. btw en levering
Op voorraad

Nu bestellen, later betalen

Kosteloos annuleren*

Dit hoog-laag bed Alois is een Ultra Laag bed en kan met behulp van een eenvoudige bedieningskast moeiteloos op de gewenste hoogte gebracht worden. Zo kunt u uw bed op een lagere stand zetten om er makkelijker in en uit te kunnen stappen. Brengt u uw bed op een hogere stand, dan maakt dat de verzorging, als u die nodig hebt, een stuk eenvoudiger. Een verlaagd bed reduceert de kans op valincidenten en de daarbij horende kwetsuren aanzienlijk. Comfortabel en praktisch Het Alois Bed heeft een elektrisch verstelbare hoofdsteun. Met een druk op de knop plaatst u hem meer rechtop, om te lezen, televisie te kijken of te eten. Ook de knieknik kan elektrisch in de juiste stand gezet worden. De voetsteun wordt handmatig versteld. Dit hoog-laag bed is voorzien van 4 wielen met aparte rem, waardoor de stabiliteit gegarandeerd blijft. De sterke en soepele lattenbodem in kunststof laat zich gemakkelijk onderhouden. Bovendien is het bed snel te monteren en te demonteren, zonder dat er een schroevendraaier aan te pas komt. Esthetisch en onderhoudsvriendelijk De voor- en achtersponden in hout geven dit hoog-laag bed een huiselijk cachet Houten afwerking Kersen. Het warme houten uitzicht verandert het bed in een fraai meubel dat past in elke omgeving. Daarnaast is het ook gemakkelijk in onderhoud. VOORDELEN: - Dit bed kan extra laag! LEVERING Het product wordt door onze eigen professionele bezorgdienst gratis geleverd en geïnstalleerd in Nederland en Belgie (andere landen in overleg). Uiteraard nemen wij alle verpakkingsmaterialen mee en zorgen ervoor dat de slaapkamer opgeruimd achter blijft!
BETALINGSCONDITIES U hoeft bij CareLife.nl geen aanbetaling te doen, u betaald het bed pas bij aflevering. U kunt contant, via pinnen / bankcontact of per bank betalen.
OVER ONS Als professionele zorg leverancier met jarenlange ervaring en eigen service- en reparatie dienst kunt u ervan op aan dat wij uw bestelling zorgvuldig en professioneel zullen uitvoeren, ook na de aankoop kunt u op ons rekenen! Klik hier voor algemene informatie over hoog laag bedden.

Levering

Het product wordt door onze eigen professionele bezorgdienst gratis geleverd en geïnstalleerd in Nederland en Belgie (andere landen in overleg). Uiteraard nemen wij alle verpakkingsmaterialen mee en zorgen ervoor dat de slaapkamer opgeruimd achter blijft!

Betaling

U hoeft bij CareLife.nl geen aanbetaling te doen, u betaald het bed pas bij aflevering. U kunt contant, via pinnen / bankcontact of per bank betalen.

Over ons

CareLife is de specialist in hoog laag bedden en ziekenhuisbedden voor thuisverzorging. Het grootste aanbod hooglaagbedden in zowel 1-persoons als 2-persoons uitvoeringen. Met jarenlange expertise bent u bij ons aan het juiste adres voor deskundig advies. Onze ervaren monteurs bezorgen en installeren de bedden door heel Nederland en België. Bezoek eens van onze showrooms of download de brochure en bekijk wat Carelife voor u kan betekenen.

Meer informatie
Brochure Klik hier voor onze uitgebreide brochure.
Afmetingen 107 x 207 cm
Matras maat 90 x 200 cm
Maximale hoogte 72 cm
Minimale hoogte 20 cm
Hoekhoofdsteun 65 °
Hoek Knieknik 16 °
Garantie 2 jaar