HOOG LAAG BED ITALY BEUKEN

 • Mooie huiselijke uitstraling!
 • Stabiel (ook op hoogte)
 • Zeer sterke schaarconstructie
 • Kleur BEUKEN
 • Afmeting 208 bij 102 cm
 • Elektronische hoog laag, been en rug verstelling
 • Geleverd inclusief aparte rem per wiel
 • Geleverd inclusief houten zijhekken en bedpapegaai
 • 5 jaar garantie op ijzeren frame, 2 jaar garantie op motoren

  GRATIS LEVERING EN MONTAGE IN NEDERLAND EN BELGIË!
Regular Price € 1.895,00 Special Price € 1.695,00 incl. btw en levering
Op voorraad

Nu bestellen, later betalen

Kosteloos annuleren*

Dit ziekenhuis maakt gebruik van een schaarsysteem. De wielen zijn bij dit systeem weggewerkt onder het bed waardoor het een huiselijke uitstraling krijgt. Hierdoor oogt het bed vriendelijk en word er een huiselijke stijl gecreeeërd. Een bijkomend voordeel is dat u niet kunt vallen over de wielen. Met slechts één druk op de bijgeleverde afstandbediening kunt u elektronisch de hoog-laag, rug- en knieknik bedienen. Dit Hoog laag bed wordt standaard geleverd met papegaai, zodat de transfer uit bed gemakkelijker wordt. Daarnaast is dit Hoog laag bed uitgerust met onrusthekken, welke omhoog gezet kunnen worden bij een onrustige nacht. Het ziekenhuisbed is uitgerust met de beste linak motoren welke zeer betrouwbaar en veilig zijn. Dit bed is standaard voorzien van vier aparte remmen. De voor- en achtersponden in hout geven dit hoog-laag bed een huiselijk cachet. Het warme houten uitzicht verandert het bed in een fraai meubel dat past in elke omgeving. Daarnaast is het ook gemakkelijk in onderhoud. LEVERING Het product wordt door onze eigen professionele bezorgdienst gratis geleverd en geïnstalleerd in Nederland en Belgie (andere landen in overleg). Uiteraard nemen wij alle verpakkingsmaterialen mee en zorgen ervoor dat de slaapkamer opgeruimd achter blijft!
BETALINGSCONDITIES U hoeft bij CareLife.nl geen aanbetaling te doen, u betaald het bed pas bij aflevering. U kunt contant, via pinnen / bankcontact of per bank betalen.
OVER ONS Als professionele zorg leverancier met jarenlange ervaring en eigen service- en reparatie dienst kunt u ervan op aan dat wij uw bestelling zorgvuldig en professioneel zullen uitvoeren, ook na de aankoop kunt u op ons rekenen! Klik hier voor onze uitgebreide brochure. Klik hier voor algemene informatie over hoog laag bedden. Klik hier onze adresgegevens en openingstijden.
Meer informatie
Brochure Klik hier voor onze uitgebreide brochure.
Afmetingen 103 x 208 cm
Matras maat 90 x 200 cm
Kleuren Beuken
Antitredelenburg Nee
Maximale hoogte 79 cm
Minimale hoogte 36 cm
Hoekhoofdsteun 83 °
Hoek Knieknik 16 °
Garantie 5 jaar op fabricagefouten, 2 jaar op motoren.