Doorzoek site

Uw winkelwagen is leeg.

U bent momenteel op:

Hoog laag bed gezocht?

Carelife biedt de grootste keus en de scherpste prijs voor al uw slaapcomfort!

Wij zijn gespecialiseerd in producten die uw leven veraangenamen als het gaat om zorg, wellness en comfort. Hierbij kunt u denken aan producten op het gebied van bad en toilet, trapliften, mobiliteit en zit- en slaapcomfort. Het verpleegbed, ook wel het hoog laag bed genoemd is hiervan een goed voorbeeld. Carelife biedt een ruim assortiment en geeft gedegen advies over welk bed en matras het beste bij uw situatie passen. Bovendien bieden we 5 jaar fabrieksgarantie, 3 jaar garantie op motoren en bezorgen we gratis thuis. Natuurlijk behoort ook de installatie en een demonstratie tot onze service. Neem eens een kijkje in ons productaanbod!

Het verpleegbed voor ideale thuisverzorging

Een hoog laag bed is het ideale hulpmiddel om thuis efficiënter te worden verzorgd. De geboden hulp kan immers meer ergonomisch worden gegeven en daarnaast kunt u zelf gemakkelijker in en uit uw bed stappen. Met behulp van eenvoudige bediening kunt u het bed zelf op de gewenste hoogte brengen. En wanneer u de electrische hoofdsteun omhoog brengt, dan zit u in de perfecte houding om een boek te lezen, televisie te kijken of om te eten. Wilt u graag zelf eens een verpleegbed uitproberen? Bezoek dan één van onze showrooms in Antwerpen, Vlierden of Veenendaal.

Wij zorgen voor het juiste advies

Of u nu belt, mailt of ons bezoekt. Onze professionele verkoopadviseurs voorzien u graag van persoonlijk advies als het gaat om het kiezen van het juiste product. En bovendien vertellen we u graag meer over de mogelijkheden voor een (eventuele) vergoeding. Deze kan bijvoorbeeld plaatsvinden via de AWBZ, de WMO of vanuit uw eigen aanvullende zorgverzekering. Meer weten hierover? Neem dan nu contact op door te bellen met 0493-841853 of door gebruik te maken van ons contactformulier!

Meer gerelateerde onderwerpen over hoog laag bed, Verpleegbed: Opvouwbare Scootmobiel, Scootmobiel Kopen - Rolstoel Kopen - hoog laag bed, Verpleegbed - Sta-op stoel - Rollator Kopen